BREZPLAČNE DELAVNICE

ZA BOLJŠO KVALITETO ŽIVLJENJA

Drage dame,

če se že gremo izboljšat kvaliteto življenja, je potrebno nekje začet. Sama sem začela svoje majhne spremembe na eni majhni, brezplačni delavnici, ki je pritegnila mojo pozornost. Ta delavnica me je vodila do naslednje, večje in nato še do večje, dokler nisem enkrat pristala na velikem seminarju, ki mi je odprl oči.

 

Vse moje početje danes se ne bi zgodilo, če ne bi bilo tiste majhne, brezplačne delavnice. Ker nekje je treba začet. Saj veste, če boste nadaljevali s trenutnim početjem, vam je rezultat že znan. Če želite spremenit (izboljšat) rezultat, je treba pot spremenit. Vse kar se je dogajalo kasneje, vsi certifikati, vsa spoznanja in vse velike spremembe v mojem življenju so se zgodile, ker sem spremenila smer poti - z udeležbo na eni majhni, brezplačni delavnici.

Na izbiro imate dve različni poti za dva nova začetka:

Začetek transformacije je za tiste, ki si želijo malo drugačno ali povsem drugačno življenje od sedanjega. Usmerile bomo energijo v pravo smer, da bo kar najbolje delovala za vas.

Kako se imeti rada je primerna za tiste, ki s svojo podobo v ogledalu niso zadovoljne in si želijo dvignit samozavest, izboljšat samopodobo in se v svojem telesu počutiti dobro.

Zakaj?

Ker življenje ni generalka. Samo eno je in od tebe je odvisno, kako ga boš preživela.

Z obžalovanjem? Ali morda v harmoniji in izobilju? Izbira je tvoja.

Kako se imeti rada
Začetek transformacije
Pravna obvestila

​Studio za zadovoljne dame © 2017

  • w-facebook