Stran pripravljamo za vas

vseeno poglejte do konca, morda že najdete kaj zase

Zelo pomembno je, da se v svojem telesu počutimo dobro, ne glede na mišljenje ljudi, ki nas obkrožajo.

In ker si vse zaslužimo, da je naše življenje čudovito, želimo poskrbeti za vsa področja. Eno od teh področij je naše fizično telo.

Mi smo skupek energije. Telo, ki ga nosimo, smo si izbrali še pred rojstvom in kar smo z njim naredili, je trenutni in edini rezultat, ki ga imamo. Ne pomeni, da bo za vedno ostalo takšno kot je sedaj.

Če smo v dobri formi in prenehamo skrbet za telo, nam bo zelo hitro pokazalo svoje nezadovoljstvo. Pomanjkanje energije, nabiranje kilogramov, ohlapne mišice (tudi srce), bolezen.

Prav tako če smo trenutno v slabi formi, lahko to našo formo že v kratkem času izboljšamo.

 

Biti fit ne pomeni imeti filmsko postavo. Biti fit ne pomeni zmožnosti, da pretečeš maraton.

Odločitev je na vsaki posameznici.

To telo nam je dano v najem in dokler bomo dobro skrbeli zanj, bo zadovoljno in nam bo služilo. Skrb za telo pomeni tudi skrb za naše organe. Za naše mišice in sklepe, za naše možgane.

Zato, da bo naše telo še dolgo služilo namenu, mu je treba prisluhniti. Kako in s čim ga hranimo? Je to našemu telesu všeč?

Kako ga razgibavamo?

Privoščimo našemu telesu dovolj gibanja?

Ta stran bo namenjena dvema vrstama vadbe, posvetovanj in treningov.

Ena bo primerna za tiste dame, ki niso nikoli povohale športa, so se zelo malo ukvarjale z njim ali pa že doooolgo ne, oziroma se borijo s prekomerno težo.

Druga bo primerna za tiste dame, ki jim nikoli ni dovolj, ki so nagnjene k ekstremom in jim je pri že poznanih vajah dolgčas.

Seveda boste prišle na svoj račun tudi tiste, ki ste nekje vmes.

Ob glasbi, z navodili in opisi. 

Sama sem šla skozi vse tri faze in to kar nekajkrat v življenju:

- V mladostniški dobi nisem vedela niti kaj pomeni beseda šport. Po prvem porodu pa sem bila v fazi, ki je najmanj fit.

- V  službi domovine sem bila nekje vmes, odvisno od potreb službe, vendar sem se zaradi precenjenosti teka in nezanimive vadbe vedno izmikala zase najboljšim možnim rezultatom.To se je poznalo celo pri treningu karateja.

- Trenutno mi je vsaka klasična vadba nezanimiva in padam v ekstrem. To pomeni, da vedno iščem nove, zanimive vrste funkcionalne vadbe in komaj čakam vsakodnevni trening.

To ne pomeni, da imam manekensko postavo. Ne. To pomeni, da si upam trenirat z vsakim (ali še bolje z vsako), ki ji funkcionalni treningi predstavljajo premagan izziv, da grem čez vse svoje meje in za nagrado lahko stisnem prenekatero mišico, za katero pred časom sploh nisem vedela da obstaja.

Oblika telesa se je spremenila v meni zelo všečno, mišice in koža ne visijo več kakor zavese. Meni v splošno zadovoljstvo, tako kot mora biti. Pohvale ljudi, ki me obkrožajo, le še potrjujejo moj  občutek, da je dobro biti fit.

Zaradi teh izkušenj sem se odločila, da vas povabim s sabo in vam pokažem, da lahko uspe tudi vam. S podporo in motivacijo bo lažje.

Zato vas prosim za potrpljenje, ta program je še v nastajanju in ga boste našle tukaj, takoj ko bo končan.

Do takrat lahko skupaj izvedemo treninge (ni nujno fizične in lahko potekajo tudi prek spleta 2-3x tedensko) in tako doživite izjemne rezultate že v zelo kratkem času. Posvetovanje pred pričetkom je zaradi prilagoditve posameznici obvezno.

Za več informacij me kontaktirajte: zadovoljnedame@gmail.com ali

041 921 205-Helena.

Imej se rada.

Pravna obvestila

​Studio za zadovoljne dame © 2017

  • w-facebook