O MENI

Ob večletnem iskanju znanja sem ugotovila, da obstaja na svetu velik kup neuporabnih misli in napotkov drugih ljudi, za katere se najprej zdi, da ti želijo dobro in da najbolje vedo kaj je prav zate.

Šele ko sem se zazrla globoko vase in dodobra preučila vsak kotiček svojih misli, sem spoznala, da štejem samo jaz.

Jaz kot ženska, jaz kot mama, jaz kot žena.

Helena Janota

Helena Janota

Certificiran trener Principov Uspeha, Certificiran Dreambuilder za podjetnice, raziskovalka življenja, life coach

Po dolgoletnem nabiranju uporabnih življenjskih znanj in izkušenj, sem pridobila v svetu zelo cenjen Certifikat Trenerja Principov Uspeha Jacka Canfielda in tako postala druga v Sloveniji s tem certifikatom.

Po končani ameriški NCO Akademiji sem ugotovila, da s pridobljenim znanjem še nisem zadovoljna.

Želja po znanju in učenju žensk me je pripeljala do Certifikata Dreambuilder, The women`s Business Creator.

Ta znanja uspešno uporabljam zase in predajam ženskam.

Moj namen je omogočit in pomagat vsem damam, da najdejo svoje sanje, dosežejo svoje cilje in živijo izpolnjeno življenje v harmoniji, na vseh področjih tako poslovnega, kot zasebnega življenja.

Zelo pomembno je harmonično življenje, kjer je uravnovešenih vseh devet področij, ki oblikujejo naše okolje. Le tako smo lahko srečne in izpopolnjene.

Zakon privlačnosti deluje za nas.

                                           Helena

Zelo na kratko bi lahko rekla, da sem raziskovalka življenja in iskalka boljših poti. Zanima me vsako znanje, ki ga lahko koristno vpletem v vsakdan in ga uporabim za izboljšanje kakovosti življenja.

Pred leti sem se zelo trudila spremenit svojo dnevno rutino, ker sem se počutila zaprto v hrčkovem kolesu. Takrat se je zame začelo popotovanje, na katerega nisem prej niti pomislila.

Moje raziskovanje misli, telesa, dogodkov in našega vpliva na našteto, me je pripeljalo do sem. Dogaja se mi tisto, kar si prikličem v življenje in temu rečem vsakdanji uspehi, ki so pomešani z obilico sreče in zadovoljstva. Poleg notranjega miru mi veliko pomeni doživljanje mojega zadovoljstva ob osebnem in poslovnem uspehu žensk kot posameznic.

Ugotovila sem, da se je moje življenje začelo z namenom, da je tukaj zame in namenjeno samo meni. Sama se odločam kako ga bom uredila da bo prijetno, uspešno, dinamično in uravnovešeno.

Ob preizkušanju uporabnosti različnih orodij sem ugotovila katera delujejo, katera mi dajo želene rezultate in katera lahko uporabim za doseganje mojih vsakodnevnih in dolgoročnih ciljev.

Prepričana sem, da je potek jutrišnjega dne posledica mojih današnjih misli in dejanj. Iz svojega življenja sem s preverjenimi principi popolnoma izbrisala strahove in blokade, ki sem jih za popotnico pridno kopirala od drugih. Otresla sem se slabe samopodobe, pridobila na samozavesti, se naučila komunikacije, prevzela odgovornost za svoje življenje in stopila na novo, mojo pot. To mi daje dodatno energijo in pogum.

 

Stopila sem iz povprečja in se iz neopazne sive miške in opazovalke preobrazila v levinjo polno poguma, ki si upa postavit visoke cilje, ter živet strastno in brez omejitev.

Moj namen je, da vas povabim s sabo v čudoviti svet, kjer same kreiramo svojo usodo, živimo svoje poslanstvo in s tem kvalitetno, izpopolnjeno življenje v harmoniji. Sreča je vedno na vaši strani.

Imejte se rade.

                                                                                                                                                                              Helena 

Pravna obvestila

​Studio za zadovoljne dame © 2017

  • w-facebook