POGOJI POSLOVANJA IN UPORABA SPLETNE STRANI

1. Splošni pogoji

Splošni pogoji poslovanja spletne strani so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot). Spletno stran zadovoljne-dame.com upravlja Helena Janota Juhas, pooblaščenka s strani lastnika spletne strani, ki se šteje kot ponudnik storitev e-poslovanja, v nadaljevanju ponudnik. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje te spletne strani, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

2. Dostopnost informacij (povzetek zakonodaje)

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:
1. identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
2. kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta. telefon),
3. bistvene značilnosti storitev,
4. vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano ali že vsebujejo davke in ostale stroške,
5. način plačila
6. časovno veljavnost ponudbe
7. rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop;
8. pojasnjen mora biti postopek ob pritožbi, vključno z vsemi kontaktnimi podatki.

3. Ponudba storitev

Zaradi narave naših storitev se dogodki na tej spletni strani pogosto posodabljajo in spreminjajo.
Vse delavnice in programi se izvajajo pod strokovnim vodstvom inštruktoric, za katere se tako inštruktorice kot ponudnik zavezuje, da bodo ponujene storitve vedno najvišje kvalitete in v zadovoljstvo uporabnikov.
Zadovoljne-dame.com si prizadeva za natančnost in ažurnost urnikov in si pridržuje pravico spremembe ali odpovedi delavnic/ programov v primeru bolezni ali premajhnega števila prijav.

4. Načini plačila

Na spletni strani zadovoljne-dame.com ponudnik omogoča naslednje načine plačila:
DELAVNICE IN PROGRAMI
• po predhodnem dogovoru

5. Cene

Objavljene cene veljajo za vse stranke. Cene veljajo v trenutku prijave, oddaje naročila. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila in pod zgoraj navedenimi pogoji. Ponudnik bo po svojih najboljših močeh kupcu skušal ponuditi ustrezno cenovno rešitev, ki bo služila obojestranskemu zadovoljstvu.
Tako ima kupec možnost plačila na obroke, po predhodnem dogovoru.
Delavnice je potrebno plačati pred samim začetkom udeležbe.

6. Rezervacija mesta in nakup

Rezervacija mesta se opravi z izpolnitvijo prijavnice, ki se nahaja na spletni strani ali po emailu na zadovoljnedame@gmail.com.
Z oddano prijavnico na elektronski naslov prejmete sporočilo s podrobnejšimi podatki in predračun.
S tem je vaše mesto na vadbi rezervirano za 48 ur. V tem roku je za dokončno potrditev rezervacije potrebno opraviti tudi plačilo.

7. Pravica do odstopa od nakupa

Po nakupu je odstop možen samo v primeru pisne odpovedi najkasneje 24 ur pred začetkom vadbe/delavnice ali pa v primeru bolezni, za katero mora biti  inštruktorju predloženo zdravniško potrdilo. V tem primeru je možno program/ vadbe nadomestiti v prihodnjih terminih, ali pa dobiti povrnjen denar.

8. Pogoji odpovedi vadbe/tečaja

Denar za zakupljeni termin (razen v zgoraj navedenih izjemah) v primeru odpovedi rezervacije, neudeležbe, ne bo povrnjen.

9. Pravica do zasebnosti

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju osebnih podatkov strank. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, lastne raziskave in analize in ostalo potrebno komunikacijo. Fotografije strank  bodo objavljene na spletni strani zadovoljne-dame.com in na socialnih omrežjih, vendar brez označitve z imeni ali ostalimi osebnimi podatki.

10. Komunikacija

Z uporabnikom sme ponudnik stopiti v stik preko emaila ali telefona posredovanega na prijavnem obrazcu samo za namene opominov, ali informacij o spremembi podatkov glede urnika ali programa. Stranka lahko ponudnika kontaktira prek emaila zadovoljnedame@gmail.com v času uradnih ur in sicer: od ponedeljka do petka med 08:00 in 15:00.

11. Varovanje osebnih podatkov in posredovanje informacij

Vse o politiki varovanja osebnih podatkov si preberite na tej strani.

12. Odveza odgovornosti

Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti storitev, število prostih mest in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe pravočasno popraviti podatkov. V tem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil mesto na čakalni listi. Ob sprostitvi mest ali novih terminih bo kupec takoj obveščen. V primeru zasedenosti mest in že izvedenega plačila bo ponudnik kupcu lahko omogočil tudi preklic naročila ali zamenjavo rezervirane storitve.
Vse programe, delavnice in nasvete, ki jih ponudnik deli na svoji spletni strani in organizira na spletu ali v živo, niso nadomestilo za ustrezno zdravniško pomoč. Če imate resna bolezenska stanja, bolečine, kakršnekoli težave z zdravjem se pred prakticiranjem programov posvetujete z ustreznim zdravstvenim osebjem.

Ponudnik ne odgovarja za rezultate posameznikov. Vsak posameznik je odgovoren za lastna znanja in uporabo le-teh v svojem življenju.

13. Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Kupec se lahko v primeru težav obrne na ponudnika prek elektronske pošte. Postopek za oddajo pritožb je možen preko elektronske pošte  ali pisno na naslov podjetja. Ponudnik se obvezuje, da se bo v roku osmih delovnih dni odzval na pritožbo s predlogom poteka nadaljnje obravnave postopka.
Ponudnik se bo po svojih najboljših močeh potrudil, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

14. Pomembno obvestilo

Svetovanja, principi, metode in programi opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestili pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali psihologa. Namen srečanj  in delavnic ne velja kot  nadomestilo medicinskega, psihološkega ali svetovalnega zdravljenja ali terapije.

Ponudnik ne odgovarja za rezultate posameznikov. Vsak posameznik je odgovoren za lastna znanja in uporabo le-teh v svojem življenju.

Pravna obvestila

​Studio za zadovoljne dame © 2017

  • w-facebook